Bekijk hier foto's en video's van onze gigs en repetities!

Hieronder vind je een lijst met foto’s en video’s van een handje vol gigs uit ons muzikale verleden als band. 

We trappen deze lijst af met de covers (inclusief videoclip) die wij op Youtube delen. Vergeet niet dit Youtube kanaal te volgen, want er is veel meer onderweg dan alleen covers. Veel kijk- en luisterplezier!

 

Youtube covers

Door het coronavirus hadden wij, net als veel andere muzikanten, geen beschikking tot onze repetitieruimte. Dit heeft voor ons de deuren geopend naar het (op afstand) opnemen en mixen van covers. Dit beviel goed en wij proberen elke maand een nieuwe cover en videoclip uit te brengen. Dus volg vooral ons Youtube kanaal en blijf op de hoogte!

Ga naar de videoclips

Opnames IAB opleidingen

Op maandag 9 december waren wij te gast bij IAB opleidingen in Utrecht. Hier hebben wij meegewerkt aan een project waarin audio- en videografie studenten, opnames moesten maken van een live-performance. Een aantal covers van deze dag hebben wij gepubliceerd op Youtube maar ga snel naar dit artikel voor een exclusieve cover van een nummer van The Smiths!

Ga naar de opnames

Foto's Brigant - Arnhem, 28 september 2019

Op 28 september 2019 stonden wij samen met Lou Reed tribute band, The Blue Mask, in de Brigant in Arnhem. Chiara van der Lee was aanwezig om deze gave foto's te schieten! Check ze snel via de knop hieronder!

Ga naar foto's

Foto's Molenpop Festival - Elden, 24 augustus 2019

Op 24 augustus 2019 speelde wij als headliner op Molenpop Festival op het terrein van Molen de Hoop in Elden, Arnhem-Zuid! Foto's door Dennis Daamen.

Ga naar foto's

Foto's en video's Muziek bij de buren - Arnhem 2018

Op 9 december 2018 stonden wij in de gezellige woonkamer van Saskia en Gregory voor wat intieme huiskamer sets. Het werd uiteindelijk bomvol en reuze gezellig! 

Ga naar foto's en video's

Foto's en video's Nacht van de Mode - Arnhem 2018

Op 9 juni 2018 speelde wij een openlucht gig bij winkel de Loopvis tijden de Arnhemse Nacht van de Mode. We hebben maar een kleine opstopping gecreëerd in de straat!

Ga naar foto's en video's