Gigs!

Op deze pagina vind je alle informatie over de gigs die wij spelen de komende tijd en waar ook jij bij zou kunnen zijn! Ook onze ‘online gigs’ zijn in dit overzicht te zien.

Ten:15 gaat digitaal!

Als jullie niet naar ons kunnen komen, dan brengen wij onszelf naar jou! Op 7 juni 2020 organiseren wij samen met What's Live een live-stream in Café 'Bij Moeder'. Vanaf 16:00 kun je de uitzending volgen op de website van What's Live of via hun Youtube kanaal. We spelen anderhalf uur lang een set met de beste liedjes van The Cure, 80s/90s alternative en New Wave! Precies zoals je van ons gewend bent dus!

Schuif je salontafel aan de kant, zet het bier/wijn koud, check zondag 7 juni om 16:00 in bij de live-stream en dans en zing met ons mee!

Volg dit event, onze kanalen en de kanalen van What's Live voor alle info die nog zal komen in aanloop naar dit event. We kunnen niet wachten om weer voor jullie te mogen spelen! ❤️

Helaas zal het festivalseizoen er in 2020 heel anders uit zien dan iedereen had verwacht. Het is bijna niet in woorden uit te drukken hoe jammer we het vinden dat we deze zomer niet voor jullie op een podium kunnen staan. Natuurlijk zijn wij Ten:15 niet als wij daar geen creatieve oplossingen voor verzinnen! Blijf ons volgen op Youtube, Facebook en Instagram en je hoeft niks van onze muziek te missen deze zomer!

Door alle maatregelen rondom het coronavirus is het optreden voor veel mensen of grote podia, helaas even niet mogelijk. Dit betekent natuurlijk niet dat je ons niet kunt boeken voor als dat allemaal wel weer kan. Heb je vragen of wil je gewoon even weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Ondertussen… Stay safe!